Numrat në Uzbekisht

Numrat në Uzbekisht

Drejtshkrimi dhe shqiptimi i numrave në Uzbekisht

Numrat në Uzbekisht, zë një shumicë dërrmuese të jetës sonë të përditshme. Edhe kur flasim me njerëzit e tjerë; Ne duhet ta përdorim atë në shumë fusha të tilla si numrat e telefonit, shumat e parave, datat, etj. Isshtë e rëndësishme të kemi theks të duhur përveç njohjes së numrave. Kjo është arsyeja pse duhet të mësojmë numra me theks të saktë.

Për të mësuar numrat Uzbekisht në mënyrën më të shpejtë, duhet të praktikoheni duke lexuar dhe dëgjuar numrat që ju ofrojmë një nga një. Ju gjithashtu mund të ndiqni dhe dëgjoni përmbajtjen në videon që kemi përgatitur në mënyrë që të mësoni numrat lehtë. Si rezultat i dëgjimit të vazhdueshëm, ju do të mësoni Uzbekisht numra në një kohë shumë të shkurtër!

Numrat në Uzbekisht dhe shqiptimet e tyre konsiderohen si një nga çështjet më të rëndësishme që duhet të mësohen fillimisht për trajnimin e gjuhës Uzbekisht. Për këtë arsye, ju duhet të mësoni shumë mirë në mënyrë që të përfundoni arsimin gjuhësor siç duhet.

Më poshtë Numrat në Uzbekisht jepen nga 1 në 100 për ju. Duke ndjekur numrat rregullisht çdo ditë, ju lehtë mund të forconi edukimin tuaj gjuhësor falë videos që kemi përgatitur për ju.

0
no'l
zero
1
bir
njё
2
ikki
dy
3
uch
tre
4
to'rt
katёr
5
besh
pesё
6
olti
gjashtё
7
yetti
shtatё
8
sakkiz
tetё
9
to'qqiz
nёntё
10
o'n
dhjetё
11
o'n bir
njёmbёdhjetё
12
o'n ikki
dymbёdhjetё
13
o'n uch
trembёdhjetё
14
o'n to'rt
katёrmbёdhjetё
15
o'n besh
pesёmbёdhjetё
16
o'n olti
gjashtёmbёdhjetё
17
o'n yetti
shtatёmbёdhjetё
18
o'n sakkiz
tetёmbёdhjetё
19
o'n to'qqiz
nёntёmbёdhjetё
20
yigirma
njёzet
21
yigirma bir
njёzetenjё
22
yigirma ikki
njёzetedy
23
yigirma uch
njёzetetre
24
yigirma to'rt
njёzetekatёr
25
yigirma besh
njёzetepesё
26
yigirma olti
njёzetegjashtё
27
yigirma yetti
njёzeteshtatё
28
yigiıma sakkiz
njёzetetetё
29
yigirına to'qqiz
njёzetenёntё
30
o'ttiz
tridhjetё
31
o'ttiz bir
tridhjetёenjё
32
o'ttiz ikki
tridhjetёedy
33
o'ttiz uch
tridhjetёetre
34
o'ttiz to'rt
tridhjetёekatёr
35
o'ttiz besh
tridhjetёepesё
36
o'ttiz olti
tridhjetёegjashtё
37
o'ttiz yetti
tridhjetёeshtatё
38
o'ttiz sakkiz
tridhjetёetetё
39
o'ttiz to'qqiz
tridhjetёenёntё
40
qirq
dyzet
41
qirq bir
dyzetenjё
42
qirq ikki
dyzetёedy
43
qirq uch
dyzetёetre
44
qirq to'rt
dyzetёekatёr
45
qirq besh
dyzetёepesё
46
qirq olti
dyzetёegjashtё
47
qirq yetti
dyzetёeshtatё
48
qirq sakkiz
dyzetёetetё
49
qirq to'qqiz
dyzetёenёntё
50
ellik
pesёdhjetё
51
ellik bir
pesёdhjetёenjё
52
ellik ikki
pesёdhjetёedy
53
ellik uch
pesёdhjetёetre
54
ellik to'rt
pesёdhjetёekatёr
55
ellik besh
pesёdhjetёepesё
56
ellik olti
pesёdhjetёegjashtё
57
ellik yetti
pesёdhjetёeshtatё
58
ellik sakkiz
pesёdhjetёetetё
59
ellik to'qqiz
pesёdhjetёenёntё
60
oltmish
gjashtёdhjetё
61
oltmish bir
gjashtёdhjetёenjё
62
oltmish ikki
gjashtёdhjetёedy
63
oltmish uch
gjashtёdhjetёetre
64
oltmish to'rt
gjashtёdhjetёekatёr
65
oltmish besh
gjashtёdhjetёepesё
66
oltmish olti
gjashtёdhjetёegjashtё
67
oltmish yetti
gjashtёdhjetёeshtatё
68
oltmish sakkiz
gjashtёdhjetёetetё
69
oltmish to'qqiz
gjashtёdhjetёenёntё
70
yetmish
shtatёdhjetё
71
yetmish bir
shtatёdhjetёenjё
72
yetmish ikki
shtatёdhjetёedy
73
yetmish uch
shtatёdhjetёetre
74
yetmish to'rt
shtatёdhjetёekatёr
75
yetmish besh
shtatёdhjetёepesё
76
yetmish olti
shtatёdhjetёegjashtё
77
yetmish yetti
shtatёdhjetёeshtatё
78
yetmish sakkiz
shtatёdhjetёetetё
79
yetmish to'qqiz
shtatёdhjetёenёntё
80
sakson
tetёdhjetё
81
sakson bir
tetёdhjetёenjё
82
sakson ikki
tetёdhjetёedy
83
sakson uch
tetёdhjetёetre
84
sakson to'rt
tetёdhjetёekatёr
85
sakson besh
tetёdhjetёepesё
86
sakson olti
tetёdhjetёegjashtё
87
sakson yetti
tetёdhjetёeshtatё
88
sakson sakkiz
tetёdhjetёetetё
89
sakson to'qqiz
tetёdhjetёenёntё
90
to'qson
nёntёdhjetё
91
to'qson bir
nёntёdhjetёenjё
92
to'qson ikki
nёntёdhjetёedy
93
to'qson uch
nёntёdhjetёetre
94
to'qson to'rt
nёntёdhjetёekatёr
95
to'qson besh
nёntёdhjetёepesё
96
to'qson olti
nёntёdhjetёegjashtё
97
to'qson yetti
nёntёdhjetёeshtatё
98
to'qson sakkiz
nёntёdhjetёetetё
99
to'qson to'qqiz
nёntёdhjetёenёntё
100
bir yuz
njёqind